Stambene zgrade

U ponudi imamo uređenje i održavanje krajolika oko stambenih zgrada koje naplaćujemo iz pričuve zgrade preko zajedničkog računa.
Često uz redovno održavanje zelenila oko zgrade predlažemo i neke ideje za uređenje koje postupno odrađujemo tokom godine. Tako rasteretimo Vaš budžet, a krajnji rezultat je zavidni vizualni izgled krajolika.
Najčešće usluge koje obavljamo za zgrade su:
Redovna košnja, šišanje živice, prihrana, orezivanje drveća. Od uređenja je tu dovoz zemlje, sadnja biljaka, uređenje gredica, ukrašavanje, izrada manjih kamenjara, sustavi navodnjavanja. Naravno da nas se može angažirati i za ostale usluge iz ponude.

Nakon zimskog perioda predlažemo i čišćenje staza i betonskih površina oko stambenih zgrada da ne dođe do površinske destrukcije uslijed djelovanja kristalizacije soli kojom su posipane. Čišćenje obavljamo pomoću benzinskog stroja visoke snage, sredstva za čišćenje kamena i rotirajuće četke. Ukoliko nemamo pristup vodi možemo se pohvaliti potpunom neovisnošću o resursima (nije potrebna niti struja niti voda). Za sve upite stojimo na raspolaganju.

Kod navodnjavanja koristimo profesionalnu, visokokvalitetnu opremu marke Rain Bird.


Srdačan pozdrav,

mag.geol. Marko Risek