Navodnjavanje travnjaka

U današnje vrijeme imati lijepo njegovani vrt bez automatskog sustava navodnjavanja je gotovo nezamislivo, jedino ukoliko imate jako puno slobodnog vremena za ručno zalijevanje biljaka i travnjaka, ali i tu se pojavljuju negativne stvari. Današnji sustavi navodnjavanja su toliko napredovali da su uštede vode i preciznost navodnjavanja daleko bolje nego kod ručnoga zalijevanja.... Uštedite si vrijeme i novac i opremite vrt automatskim sustavom navodnjavanja!

Navodnjavanje travnjaka sažetak

Zelenko hortikultura d.o.o. projektira, izvodi i održava sustave navodnjavanja Vaših travnjaka na području Republike Hrvatske. Vaš travnjak bi trebao biti zelen i bujan cijelo ljeto, a ne izgledati kao polje nakon žetve pšenice - zato Vam treba navodnjavanje travnjaka!

Za sve informacije molimo Vas kontaktirajte nas putem obrasca!

Navodnjavanje travnjaka - zašto??

Ukoliko želite imati lijepo uzgojeni travnjak to je nezamislivo bez određene količine vode. Najbolji način kojim ćete osigurati ravnomjernu i dostatnu količinu vode za Vaš travnjak je izvedba automatskog sustava navodnjavanja travnjaka. 

Navodnjavanje travnjaka - oprema RainBird

U sisteme navodnjavanja travnjaka ugrađujemo najkvalitetniju, profeionalnu opremu poznatog proizvođača Rain Bird. Nemojte štediti na opremi za koju kasnije neće biti dijelova i u konačnici ćete imate neispravan sistem navodnjavanje ili će Vas koštati duplo skuplje njegova zamijena !

Navodnjavanje travnjaka - cijena

Cijene izvedbe navodnjavanja travnjaka jako ovise od sistema do sistema. Kontaktirajte nas da izađemo besplatno na teren (Grad Zagreb, ostale županije po dogovoru) i napravimo projekt s troškovnikom.

Cijene ne formiramo po m2 ! Ozbiljni smo i za navodnjavanje izvodimo projekt navodnjavanja u Cad-u na kojem je sve naznaceno i koji ostaje u Vasem vlasnistvu nakon sto Vam obavimo radove !

Za izradu projekta je potrebno: točne dimenzije površine u centimetrima, položaj vode (koja je cijev, koliki su protok i tlak), pozicije travnjaka i biljaka, te par slika.

Navodnjavanje travnjaka - održavanje

Obavezno je pražnjenje sistema prije zime i ponovno puštanje u pogon prije sezone zalijevanja. Nakon izvođenja radova mi Vas ne ostavljamo na cjedilu, nego imate kompletnu potporu u servisiranju sustava i zamijeni dijelova.

Često se dogodi da se kosilicom potrga rasprskivač ili prilikom kopanja prereže cijevi, stoga osigurajte firmu koju ćete uvijek moći nazvati da Vam dođe popraviti nastalu štetu!

 

Srdačan pozdrav i radujemo se budućoj suradnji,

Marko Risek, mag. geol.