Previous Next

Njega i odrzavanje travnjaka

Odrzavanje i njega travnjaka - sijanje trave

 

Ovaj tekst saljemo svojim klijentima nakon sto im napravimo najbolju mogucu pripremu za travnjak i posijemo kvalitetno i odgovarajuce sjeme trave uz dodavanje odgovarajucih prihrana i startera. Tekst sluzi da klijent ima sve na jednom mjestu sto je potrebno da travnjak lijepo nikne  i da uvijek bude u top formi!

Nize u tekstu ce biti slika kako to izgleda kada se pravilno odrzava, a kako kada se ne zalijeva , pa trava niti ne nikne kako treba!

Grab sadnja ukrasnog drveta

Na primjeru Graba (lat. Carpinus Betulus Pyramidalis) ćemo prikazati kako posaditi jedno listopadno drvo, na što pripaziti i što raditi da biste spriječili sušenje.

Hortenzija, sadnja, orezivanje i razmnožavanje

Hortenzija, sadnja, orezivanje i razmnožavanje

Kroz ovaj tekst ćemo opisati kako razmnožiti, posaditi i brinuti o Hortenziji.

Hortenzije (lat. Hydrangea) su biljke koje vole dosta vode, a svu svoju raskoš će pokazati u polusjeni! Na tržištu postoje plave, crvene, roze,.. a intenzitet boje im ovisi o kiselosti tla :D Intenzivnije boje ćete dobiti zakiseljavanjem tla kiselim tresetom ili ukopavanjem borovih iglica oko korijena. Također imate za kupiti min gnojiva koja mijenjaju boje kod Hortenzija.

Previous Next

Zamioculcas zamiifolia - razmnozavanje

Zamioculcas zamiifolia (Zamija) - OPĆENITO

Kod nas popularno nazvana Zamija je sukulentna biljka, tj. biljka koja sprema vodu u svoje povećane listove ili korijen. Ova biljka vodi porijeklo iz istočne Afrike i može dosegnuti visinu oko metra. Odlikuje se mesnatim listovima, ima rizom (korijen u kojem skuplja vodu) i nije zahtjevna za održavanje. Slovi kao biljka novca - nabavite ju, pa mi javite kako stojite s financijama :)