Previous Next

 

Navodnjavanje travnjaka sažetak

Zelenko hortikultura d.o.o. projektira, izvodi i održava sustave navodnjavanja Vaših travnjaka na području Republike Hrvatske. Vaš travnjak bi trebao biti zelen i bujan cijelo ljeto, a ne izgledati kao polje nakon žetve pšenice - zato Vam treba navodnjavanje travnjaka!

Za sve informacije molimo Vas kontaktirajte nas putem obrasca!

Navodnjavanje travnjaka - zašto??

Ukoliko želite imati lijepo uzgojeni travnjak to je nezamislivo bez određene količine vode. Najbolji način kojim ćete osigurati ravnomjernu i dostatnu količinu vode za Vaš travnjak je izvedba automatskog sustava navodnjavanja travnjaka. 

Navodnjavanje travnjaka - oprema

U sisteme navodnjavanja travnjaka ugrađujemo najkvalitetniju opremu poznatog proizvođača Rain Bird. Nemojte štediti na opremi za koju kasnije neće biti dijelova i u konačnici ćete imate neispravan sistem navodnjavanje ili će Vas koštati duplo skuplje!

Navodnjavanje travnjaka - cijena

Cijene izvedbe navodnjavanja travnjaka jako ovise od sistema do sistema. Kontaktirajte nas da izađemo besplatno na teren (Grad Zagreb, ostele županije po dogovoru) i napravimo projekt s troškovnikom. Za projekat je potrebno: točne dimenzije površine u centimetrima, položaj vode (koja je cijev, koliki su protok i tlak), pozicije travnjaka i biljaka, te par slika.

Navodnjavanje travnjaka - održavanje

Obavezno je pražnjenje sistema prije zime i ponovno puštanje u pogon prije sezone zalijevanja. Nakon izvođenja radova mi Vas ne ostavljamo na cjedilu, nego imate kompletnu potporu u servisiranju sustava i zamijeni dijelova.

Često se dogodi da netko kosilicom potrga rasprskivače ili prilikom kopanja prereže cijevi, stoga osigurajte firmu koju ćete uvijek moći nazvati da Vam dođe popraviti štetu!

Srdačan pozdrav i radujemo se budućoj suradnji,

Marko Risek, mag. geol.