Previous Next

Navodnjavanje općenito

Jedna od bitnih stavki prilikom uređenja krajolika je navodnjavanje. Biljkama je neophodno osigurati ravnomjernu opskrbu vodom za optimalan rast i razvoj, posebno u ljetnim mjesecima.
Ovisno o tipu terena i namjeni postoje različiti sistemi sustava za navodnjavanje. Najčešće je automatsko navodnjavanje rasprskivačima i sustavi kap po kap, te kombinacije ta dva sustava po zonama.

Navodnjavanje oprema 

Radimo sa sustavom navodnjavanja Rain Bird, te izvodimo razne sisteme navodnjavanja uz garanciju i održavanje, koje je izuzetno bitno prije zime radi očuvanja sustava.

Navodnjavanje cijena

Cijena navodnjavanja varira od sistema do sistema. 

Navodnjavanje postupak

Prva faza izvedbe navodnjavanja je izlazak na teren i detaljno snimanje terena i biljaka koje će se nalaziti na tom terenu. Zatim slijedi izrada projekta po kojem se izvodi sistem navodnjavanja i koji ostaje u dokumentaciji investitora tako da se uvijek može dobiti uvid u pozicije svih dijelova sistema navodnjavanja.

Navodnjavanje servisiranje

Kod nas dobivate redovnu podršku prilikom održavanja i servisiranja. Ukoliko se dogodi oštećenje rasprskivača prilikom košnje, oštečenje cijevi prilikom nekih građevinskih kopanja ili slično, imate našu podršku u vidu servisiranja oštećenja. 

Obavezno je pražnjenje sistema prije zime i niskih temperatura zbog mogućnosti smrzavanja i pucanja dijelova u sistemu, te ponovnog puštanja u pogon prije sezone.

 

Kontaktirajte nas za besplatan izlazak na teren, prijedloge i izradu projekta!